Over La Terrasse

La Terrasse ademt de charme uit van het Grand Hotel Huis ter Duin waarin het gehuisvest is, gecombineerd met het luxueuze, warme design. Bij La Terrasse geniet u uw gerecht op het terras of in het restaurant met een mooi uitzicht op de Noordzee.

Met heerlijke gerechten en een aangename sfeer, kunt u lekker lunchen en/of dineren. Van vlees- en visgerechten tot verrassende vegetarische gerechten. Kortom, La Terrasse is ideaal om met uw vrienden en familie te gaan lunchen en dineren.

La Terrasse is gelegen op het hoogste duin van Noordwijk. Het restaurant en terras hebben een prachtig uitzicht over de Noordzee. Geniet informeel met vrienden of familie in de ongedwongen sfeer. Het keuken team onder leiding van Chef Bart Slats en Sous Chef Jasper Aalbregt serveert brasserie klassiekers met een eigentijdse twist. Vleesgerechten perfect gegaard, visgerechten op een heerlijke wijze bereid en verrassende vegetarische gerechten.

Kortom, bij La Terrasse is het heerlijk tafelen in goed gezelschap.
Benieuwd naar de mogelijkheden in La Terrasse? Laat u verrassen door het keukenteam. Kies voor een 4- 5- of 6-gangen chef’s menu. Het menu wordt geserveerd naar eigen inzicht van de chef. Indien u dieetwensen of allergieën heeft, vernemen wij dat graag.

4 gangen 62,5
5 gangen 72,5
6 gangen 82,5