High Tea

Hertogin Anna van Bedford kreeg in de jaren rond 1840 tegen een uur of vier honger en liet bij haar dagelijkse thee wat hapjes serveren, zodat zij niet hoefde te wachten tot de avondmaaltijd. Er werden verschillende theesoorten en een lichte maaltijd voor haar gemaakt. Dit beviel haar wel en ze ging dit vaker doen. Het idee sloeg aan en steeds meer mensen in Engeland volgden haar idee.

Dit verhaal heeft onze Chef-kok geïnspireerd om een eigentijdse High Tea samen te stellen waarin traditie, verse producten en theesoorten van over de hele wereld garant staan voor een middag ontspannen met een koninklijk randje. Bij het ontvangst kunt u ervoor kiezen om bruisend te beginnen met een sprankelend glas Prosecco of een chique glas Champagne. Wanneer uw gastheer of gastvrouw de thee inschenkt legt hij/zij u graag uit waar de prachtige theeën vandaan komen en hoe de thee/spijs combinaties tot stand zijn gekomen.

Serveermoment

Wij serveren de High Tea dagelijks tussen 13.00 uur tot 16.00 uur, alleen op reservering. Gun uzelf ontspanning, laat u verrassen door geurige theesoorten combinerend met lekkernijen en reserveer nu!

Prijzen

High Tea Classic € 57,5,- (inclusief onbeperkt thee)
High Tea Luxe € 67,5,- (inclusief een glas Prosecco en onbeperkt thee)
High Tea Deluxe € 75,5,- (inclusief een glas Champagne en onbeperkt thee)

Reserveren High Tea

Gezien de voorbereidingen kunt u alleen minimaal 24 uur van tevoren te reserveren voor de High Tea in La Terrasse. Wanneer u reserveert voor één van de High Tea’s in La Terrasse betaalt u een aanbetaling van 100% van het totale bedrag. De totale aanbetaling wordt op de uiteindelijke rekening in mindering gebracht. Zonder aanbetaling is de reservering niet geldig.

 

High Tea
Terug naar overzicht